Per a obtenir informació de les afluències

Comptatge d’afluència i característiques de les visites: molt més enllà del simple aforament.

Aplicació de tecnologia de wifi mòbil per a conèixer l'aforament d'un espai i les característiques de les visites dels clients als espais comercials: botigues, espais comercials de la ciutat, mercats municipals, fires i Events... Obtenim els KPI’s que analitzen en les webs aplicades a l’espai físic: número de visites, rebots, temps d’estada, recurrència, relacions entre diferents zones i/o botiges, etc... Grans possibilitats d’unió amb targes de fidelització i per a campanyes actives de social mk.

Comptatge i anàlisi d'afluències en mercats municipals

Per saber que passa als mercats 24hores/365 dies. Oferim control d'aforament per donar seguretat i caracterització de l'afluència: Quantes persones venen al mercat?.Quins dies i hores hi ha més afluència?. Quin és el temps d'estada en el mercat? Quina és la recurrència?, quina relació hi ha entre el mercat i el supermercat, comparteixen clients?, quin impacte tenen les campanyes promocional en l'afluència....

Comptatge i anàlisi d'afluències en espais comercials urbans.

Quantes visites hi ha a la zona comercial, quines són residents i quin grau d'atracció genera l'espai comercial, amb quina freqüència s'accedeix a l'espai. Quin impacte tenen en l'afluència les accions promocionals

Comptatges i anàlisi d'afluències en mercats setmanals i fires. Espais efímers.

Per poder mesurar si un esdeveniment ha tingut èxit, necessitem números objectius. El recompte de visitants servirà per decidir estratègies futures de l’esdeveniment i per convèncer nous operadors -afluència, temps d’estada, pas per els diferents espais...- Comparacions amb el futur: recurrència. Contactes amb antics visitants.

Comptatge i anàlisi d'afluències en les botigues.

El comerç ha de tenir informació per prendre decisions encertades. Necessita obtenir KPI’sd’afluència de visitants: fluxos, penetració, conversió, freqüència, temps d’estada a l’interior.

Si voleu més informació clikeu aquest document

Parlem

Estarem encantats d'atendre't

  • Adreça: Fontanella 18 3er 2a, 08010 Barcelona

  • Telèfon: 671 082 243/659 468 073
  • Email: procom@procomretail.com
TOP